Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Suntem sa fim de ajutor!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Maturator SW250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Nilfisk
Out Of stock
Descriere
SW250

Ridicati curatarea la un nou nivel
Mentinerea sediului in stare buna si primitoare pentru clienti si angajati nu a fost niciodata mai usoara. Maturatorul Nilfisk impins SW200 sau SW250, ofera o performanta impresionanta in spatii in aer liber, precum si pardoselile interioare.  In comparatie cu o maturare manuala, aceasta va prelua si va indeparta praful, murdaria, nisipul, cuiele, suruburile, tigarile etc. de pana la 6 ori mai rapid.

Fiind compacta si usoara, puteti folosi si masina de maturat atunci cand spatiul este limitat sau in zonele aglomerate. Matura este rotita de sistemul de transmisie deoarece masina este impinsa inainte de utilizator, ceea ce face ca nivelul sonor sa fie scazut. Nu exista nici un motor, deci curatarea in timpul zilei  este o optiune atractiva, de economisire a costurilor.

Utilizatorul se va bucura de mai multe beneficii, cum ar fi maner moale, care este reglabil pentru a asigura intotdeauna o pozitie de lucru confortabila. Praful fiind limitat de filtrul incorporat si manipularea usoara a buncarului mare atunci cand trebuie golita.

Toate in unul acest rapid si productiv maturator Nilfisk este o alegere ideala pentru aplicatii cum ar fi curatarea in uzine mici, magazine, benzinarii, parcari, scoli, in afara cladiri de birouri, depozite, statii de autobuz, statii de cale ferata, curte, alei.

Sistem de aruncare directa pentru a asigura o performanta excelenta de maturat
Capacitatea pentru o lunga perioada de timp de curatare 38 litri container, care pot fi tinute deschise pentru eliminarea de elemente de mare, golirea cosului de gunoi, etc
Usor de manevrat mare cu rotile e non-marcarea impingand de directie si simplu pentru utilizator
Se ocupa de praf bine, filtru pentru imbunatatirea controlului depraf si confort de utilizare
Solid pentru utilizare in exterior, cadru robust, rezistent la coroziune
Practic serviciu gratuit, pentru ca maturatorul este pur mecanic, cu nici un motor sau baterie
Manerul poate fi ajustat pentru a se potrivi cu inaltimea operatorului  (3 poziti)
Containerul ramane in vigoare chiar si atunci cand dispozitivul este, de asemenea, stocate intr-o pozitie verticala sau atarnat pe perete.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura