Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Suntem sa fim de ajutor!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinfectant pentru suprafete - Alcosan VT10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Brand
DIVERSEY
Out Of stock
Descriere
Aviz M.S.
Alcosan este un dezinfectant gata de utilizat pentru igienizarea prin pulverizare a suprafetelor din industria alimentara, a bauturilor si a produselor lactate. Alcosan este un dezinfectant pe baza de alcool, care contine, de asemenea, si un nivel scazut de sechestranti si compusi cuaternari de amoniu (QAC). Este special formulat pentru aplicare directa pe suprafete pe care este imposibil sau nedorit sa se intervina cu apa sau cu solutii apoase. Este eficient impotriva majoritatii formelor vegetative de microorganisme, incluzand bacterii Gram- pozitive si Gram-negative si fungi.

Alcosan este sigur in utilizarea pe suprafetele cu contact alimentar si se evapora rapid fara a lasa reziduri. Este recomandat pentru utilizare in ariile cu risc ridicat de contaminare, pentru curatarea si dezinfectarea benzilor transportoare, a masinilor de imbuteliere si a altor echipamente, dupa mici scurgeri de produse etc. Este de asemenea recomandat pentru aplicare in timpul pauzelor tehnologice scurte, pentru mentinerea unui nivel ridicat de igiena, corespunzator standardelor, pana la reluarea productiei. Alcosan este adecvat pentru utilizarea prin pulverizarea cu ajutorul unei pompe manuale sau prin stergere umeda cu laveta curata.

Avantaje:
- Gata de utilizat, furnizat cu aplicator pentru pulverizare.
- Special conceput pentru arii sensibile la umezeala.
- Activitate antimicrobiana cu spectru larg.
- Dezinfecteaza dupa scurgeri minore de produs.
- Nu lasa reziduri pe suprafete.

Instructiuni de utilizare:
Alcosan se va utiliza nediluat, aplicat prin pulverizare sau prin stergere umeda si se va lasa sa se usuce la aer. Clatirea nu este necesara. Pentru detalii specifice consultati procedurile de igienizare recomandate.

Modalitate de ambalare: bidon 5 litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura