Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Suntem sa fim de ajutor!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent dezinfectant profesional Delladet 21kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4295 lei Lei
Brand
DIVERSEY
Out Of stock
Descriere
Delladet 21kg Aviz M. S

Delladet este un detergent concentrat cu proprietati dezinfectante, special conceput pentru curatarea suprafetelor  si obiectelor din industria alimentara, a bauturilor si din industria produselor lactate.

Delladet este recomandat pentru curatarea si dezinfectarea intr-un singur pas a pardoselilor, a ustensilelor, a echipamentelor si a altor suprafete cu contact alimentar si este adecvat pentru utilizarea in industria carnii, la procesarea carnii de pasare, snack food-uri, fabrici de produse lactate, fabrici de bautura si pentru majoritatea tipurilor de operatiuni de prelucrare a produselor alimentare. Delladet poate fi utilizat manual si prin imersie sau prin pulverizare. Proprietatile sale spumante fac posibila utilizarea cu echipamente adecvate de aplicare prin spumare.

Instructiuni de utilizare:

Utilizati Delladet la concentratii cuprinse intre 1.0 2.0% v/v, in functie de tipul si gradul de murdarie. Intotdeauna clatiti bine suprafetele dupa utilizare. Pentru detalii specifice consultati procedurile de igienizare recomandate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura